telefon:
06-70/946-33-58

FIGYELEM: A veszélyhelyzetre való tekintettel a szolgáltatás HATÁROZATLAN IDEIG SZÜNETEL!

Lehetőségek

BENTLAKÁS

Lehetőség van a családi kutyák bentlakásos elhelyezésére (egész nap) a hagyományos kutyapanzió megőrzése helyett! Ez komplex programot jelent a kutyának. Tartalmaz tréninget (köteléképítés), szabad mozgást, pihenést, elhelyezést.

KutyaNaPKÖZI

Lehetőség van a házi kedvencek napközbeni foglalkoztatására (fél nap) is hétközben. Ez mozgalmas programot jelent a kutya számára. Tartalmaz játékos formájú fárasztást (fizikai), mozgatást mobility pályán (pszichikai), pihenést.

INTENZÍV KÉPZÉS

Lehetőség van a kutya koncentrált képzésére (egész hét) is. Ez intenzív programot jelent a kutyának hét napon keresztül. Tartalmazhat -egyedi igénytől függően- szocializációt, engedelmességet, rehabilitációt.

BENTLAKÁS

Elhelyezés

házon belül,
BENTI szobák

A kutyák elhelyezését házon belül, egyedileg kialakított kutyaszobákban oldjuk meg. Ezért alapfeltétel a szobatisztaság és a rongálás nélküli viselkedés! Minden esetben egyedileg helyezünk el a kutyákat, nyugodt körülmények között. Egyedi igény esetén kennelben. Több saját kutya esetén (csak kérésre) együttesen. k

Mozgatás

Szabad mozgás, FeloldÁs

Mozgatásra is több lehetőséget biztosítunk. Alapmozgatásként udvari mozgásra van lehetőség. A napi alapdíj tartalmaz két szabad mozgást. Kiegészítésként számos lehetőség közül lehet választani. Van saját JÁTSZÓHÁZ-unk és DOGPARK-unk, ami kifejezetten a kutyáknak létrehozott játék- és mozgástér.

FOGLALKOZÁS

szocializáció, köteléképítés,

A nálunk elhelyezett kutyákat minden esetben fejlesztő programban részesítjük. A bentlakásos képzésünk alapvető célja tudatos szocializációs és szakszerű ebnevelési szolgáltatás nyújtása! Foglalkozás nélküli, kizárólag csak megőrzéssel foglalkozó kutyapanziót Pécsen nem működtetünk! Igényeljen a kutyának játékos programot is!

MÁSKÉPP

 

ELTÉRŐEN

A kutyapanziókban kínált megőrzéshez képest, nálunk a kutyák tudatos tréningekben vesznek részt.
Igény esetén az elhelyezésen kívül szakértő foglalkozást és a mindennnapos feloldást is biztosítunk! Cél a kutya nyugalmának biztosítása. Csoportos elhelyezést és tartást nem vállalunk, mert az kockázatos!

Mi a kutyát egyedileg helyezzük el!

KÜLÖN

A kutyapanziókban megszokott csoportos mozgatásokhoz képest, nálunk az idegen kutyák nincsenek összeengedve, még mozgatásnál sem! A gazdi kifejezett kérésre biztosítunk közös játékot a saját kutyáinkkal! Cél ebben is a biztonság garantálása. Tömeges falkasétáltatást nem végzünk, mert az kockázatos!

Mi a kutyával egyedileg foglalkozunk!

PRÉMIUM

A kutyapanzióktól eltérően mi a kutyák számára prémium szárazeledelt biztosítunk. Külön kérésre glutén-, csirkementes, húsmentes-, vagy barfos eledel is kérhető! Egyedi kérésre lehet saját, prémium szárazeledelt, ill. konzervet is hozni, nyerset és főzöttet nem. A kutyákat egyszerre, együtt nem etetjük, mert az kockázatos!

Mi a kutyának biztosítjuk az egyedi etetést!

 

Információ

Napirend

Eb leadás-felvétel időpontok:
Hétköznap: 07- 09 h és 17 - 19 h között.
Hétvégén: 17 - 19 h között. Szünnap: szerda.
Kutyataxi: hétköznap 11-14h között.
Megkérjük az időpontok pontos betartására!

Fontos

Feltétlenül hozd el magaddal a kutya oltási könyvét ! Időben foglalj szabad helyet! Megbeszélt időre be nem érkező kutyák regisztrációját automatikusan töröljük! Fizikailag, ill. pszichikailag beteg kutyát azonnal haza küldünk! Betegápolást nem vállalunk!

Kizáró ok

Nem fogadunk be ápolatlan, beteg,
súlyos tápallergiában szenvedő,
stresszes, ideggyenge, agresszív, veszélyes,
emberi fogatásra kiképzett,
érvényes oltási könyv nélküli kutyákat!

Képek

További képek itt ...

 

- alapítva 1999. évben -

 

Információ ebképzésről: www.csaladikutyaiskola.hu