telefon:
06-20/476-06-93
MÁSKÉPP

 

Bentlakás

Elutazik? Nincs ideje a kutyájára?
Megoldás: a biztonságos elhelyezés, csoportos kutyapanzió helyett!
Ha nemcsak az elhelyezés fontos, hanem a szakértő foglalkozás és a mindennnapi feloldó játék is! Napközis megőrzést és falkatartást nem vállalunk, mert az kockázatos!

Mi nem vállalunk tömeges elhelyezést!

KÜLÖN

Eltérően a kutyapanziókban megszokott csoportos mozgatásoktól, nálunk a kutyák nincsenek összeengedve, még mozgatásnál sem! A gazdi kifejezett kérésre biztosítunk közös, szórakoztató játékot csak a saját kutyáinkkal! Cél ebben is a biztonság garantálása. Együttes falkasétáltatást nem végzünk, mert az kockázatos!

Mi a kutyával egyénileg foglalkozunk!

PRÉMIUM

A bentlakás ideje alatt a kutyák számára prémium szárazeledelt biztosítunk. Külön kérésre glutén-, csirkementes, húsmentes-, vagy barfos eledel is kérhető! Egyedi kérésre lehet saját, prémium szárazeledelt, ill. konzervet is hozni, nyerset és főzöttet nem. Csoportosan nem etetünk, mert az kockázatos!

Mi biztosítjuk az egyéni etetést!

 

Video

Kínálatunk

Elhelyezés

CSAK házon belül, BENTI szobákban

A kutyák elhelyezését házon belül, egyedileg kialakított kutyaszobákban oldjuk meg. Ezért alapfeltétel a szobatisztaság és a "bontás" nélküli viselkedés! Minden esetben egyedileg helyezünk el a kutyákat, nyugodt körülmények között. Igény esetén kennelben. Csak kérésre, több saját kutya esetén együttesen. k

Mozgatás

Szabad mozgás Feloldó JÁTÉK

Mozgatásra is több lehetőséget biztosítunk. Alapmozgatásként napi kétszer udvari mozgásra van lehetőség. Valamint a napi alapdíj tartalmaz még egy rövid feloldó játékot is. Kiegészítésként számos lehetőség közül lehet választani. Van saját DOGPARK-unk, ami kifejezetten a kutyáknak létrehozott játszótér.

FOGLALKOZÁS

szocializáció, köteléképítés,

A nálunk elhelyezett kutyákat minden esetben fejlesztő programban részesítjük. A bentlakásos képzésünk alapvető célja tudatos szocializációs és szakszerű ebnevelési szolgáltatás nyújtása! Tudatos foglalkozás nélküli, kizárólag csak megőrzéssel foglalkozó kutyapanziót Pécsen nem működtetünk!

Lehetőségek

Kutyakozmetika

Lehetőség van Partnereink által kínált kozmetikai szolgáltatások igénybe vételére is. Kérés esetén a karomvágástól, a fürdetésen keresztül a teljes kozmetikázásig választhat.

PrÉmium eledel

Lehetőség van prémium minőségű kutyaeledel igénylésére. Kérhet szója-, csirke, vagy gluténmentes termékeket. Német, kiváló minőségű eledeleket megtalálhatja állateledel üzletünkben.

Kutyaiskola

A szakértő gondoskodás mellet figyelmet szentelünk arra, hogy a Gazdik is elsajátíthassák a kutyák ösztönös igényeinek megfelelő gondoskodás lényeges elemeit.

Információ

Napirend

-hétfő, csütörtök, péntek:
7- 9 h és 17 - 19 h között.
- kedd, szerda:
7 - 9 h
között
- szombat, vasárnap:
17 - 19 h között.

Fontos

Feltétlenül hozd el magaddal a kutya oltási könyvét ! Időben foglalj helyet (kis számú kutyaelhelyezést tudunk csak biztosítani)! Megbeszélt időre be nem érkező kutyák regisztrációját automatikusan töröljük!

Kizáró ok

Nem fogadunk be beteg, ápolatlan,
súlyos tápallergiában szenvedő,
ideggyenge, túl agresszív, veszélyes,
emberi fogatásra kiképzett,
érvényes oltási könyv nélküli állatokat!

Képek

További képek itt ...

 

FIGYELEM: Időben foglalj helyet és hozd el magaddal az oltási könyvet!

 

- alapítva 1999. évben Baranyadog -