telefon:
06-20/476-06-93
MÁSKÉPP

 

Számunkra az egyik legfontosabb érték a nyugalom,

melyet a kutyák számára is biztosítani szeretnénk.

Ezért az elhelyezést, a mozgatást és a foglalkozást is

minden kutyának egyedileg, "személyre" szabottan biztosítunk,

szem előtt tartva a kutya hozott és vitt pszichikai állapotát.

Számunkra öröm, ha ez Neked is értékes.

Hálásan köszönjük, ha követsz minket.

 

 

 

Bentlakás

Elutazik? Nincs ideje a kutyájára?
Megoldás: a bentlakásos elhelyezés, kutyapanzió helyett!
Ha nemcsak az elhelyezés fontos, hanem a szakértő foglalkozás is!
Egynapos megőrzést nem vállalunk!

KÜLÖN

Eltérően a kutyapanziókban megszokott csoportos mozgatásoktól, nálunk a kutyák nincsenek összeengedve, még mozgatásnál sem! Csak a gazdi kifejezett kérésre biztosítunk közös kutyás játékot!

PRÉMIUM

A bentlakás ideje alatt a kutyák számára prémium szárazeledelt biztosítunk. Külön kérésre glutén-, vagy csirkementes eledel is kérhető! Egyedi kérésre lehet saját, prémium szárazeledelt is hozni.

Video

Kínálatunk

Elhelyezés

CSAK házon belül, BENTI szobákban

A kutyák elhelyezését házon belül, egyedileg kialakított kutyaszobákban oldjuk meg. Ezért alapfeltétel a szobatisztaság és a "bontás" nélküli viselkedés! Minden esetben egyedileg helyezünk el a kutyákat, nyugodt körülmények között. /kivéve kérésre, több saját kutya esetén/
kutyapanzió Pécs

Mozgatás

úszás, DOGPARK FUTÁS, JÁTÉK

Mozgatásra is több lehetőséget biztosítunk. Alapmozgatásként napi kétszer udvari mozgásra van lehetőség. Kiegészítésként számos opció közül lehet választani. Saját DOGPARK-unk kifejezetten a kutyák számára létrehozott eb "játszótér". Hely, ahol mozgatni, futtatni, játszani, képezni lehet a kutyákat.

FOGLALKOZÁS

szocializáció, köteléképítés,

A nálunk elhelyezett kutyákat minden esetben fejlesztő foglalkozásban részesítjük. A bentlakásos képzésünk alapvető célja tudatos szocializációs és szakszerű ebnevelési szolgáltatás nyújtása! Fejlesztő foglalkozások nélküli, kizárólag csak megőrzéssel foglalkozó kutyapanziót Pécsen nem működtetünk!

Lehetőségek

Kutyakozmetika

Lehetőség van Partnereink által kínált kozmetikai szolgáltatások igénybe vételére is. Kérés esetén a karomvágástól, a fürdetésen keresztül a teljes kozmetikázásig választhat.

PrÉmium eledel

Lehetőség van prémium minőségű kutyaeledel igénylésére. Kérhet szója-, csirke, vagy gluténmentes termékeket. Német, kiváló minőségű eledeleket megtalálhatja állateledel üzletünkben.

Kutyaiskola

A szakértő gondoskodás mellet figyelmet szentelünk arra, hogy a Gazdik is elsajátíthassák a kutyák ösztönös igényeinek megfelelő gondoskodás lényeges elemeit.

Információ

Napirend

-hétfő, csütörtök, péntek:
7- 9 h és 17 - 19 h között.
- kedd, szerda:
7 - 9 h
között
- szombat, vasárnap:
17 - 19 h között.

Fontos

Feltétlenül hozd el magaddal a kutya oltási könyvét ! Időben foglalj helyet (kis számú kutyaelhelyezést tudunk csak biztosítani)! Megbeszélt időre be nem érkező kutyák regisztrációját automatikusan töröljük!

Kizáró ok

Nem fogadunk be beteg, ápolatlan,
súlyos tápallergiában szenvedő,
ideggyenge, túl agresszív, veszélyes,
emberi fogatásra kiképzett,
érvényes oltási könyv nélküli állatokat!