telefon:
06-20/476-06-93
MÁSKÉPP

 

Bentlakás

Elutazik? Nincs ideje a kutyájára?
Megoldás: a biztonságos elhelyezés, tömeges kutyapanzió helyett!
Ha nemcsak az elhelyezés fontos, hanem a szakértő foglalkozás és a mindennnapi feloldó játék is! Napközis megőrzést és csoportos falkatartást nem vállalunk, mert az kockázatos!

Mi a kutyát egyedileg helyezzük el!

KÜLÖN

Eltérően a kutyapanziókban megszokott csoportos mozgatásoktól, nálunk a kutyák nincsenek összeengedve, még mozgatásnál sem! A gazdi kifejezett kérésre biztosítunk közös, szórakoztató játékot a saját kutyáinkkal! Cél ebben is a biztonság garantálása. Tömeges falkasétáltatást nem végzünk, mert az kockázatos!

Mi a kutyával egyedileg foglalkozunk!

PRÉMIUM

A bentlakás ideje alatt a kutyák számára prémium szárazeledelt biztosítunk. Külön kérésre glutén-, csirkementes, húsmentes-, vagy barfos eledel is kérhető! Egyedi kérésre lehet saját, prémium szárazeledelt, ill. konzervet is hozni, nyerset és főzöttet nem. A kutyákat együtt nem etetjük, mert az kockázatos!

Mi biztosítjuk az egyedi etetést!

 

Video

Kínálatunk

Elhelyezés

CSAK házon belül, BENTI szobákban

A kutyák elhelyezését házon belül, egyedileg kialakított kutyaszobákban oldjuk meg. Ezért alapfeltétel a szobatisztaság és a "bontás" nélküli viselkedés! Minden esetben egyedileg helyezünk el a kutyákat, nyugodt körülmények között. Igény esetén kennelben. Csak kérésre, több saját kutya esetén együttesen. k

Mozgatás

Szabad mozgás Feloldó JÁTÉK

Mozgatásra is több lehetőséget biztosítunk. Alapmozgatásként napi kétszer udvari mozgásra van lehetőség. Valamint a napi alapdíj tartalmaz még egy rövid feloldó játékot is. Kiegészítésként számos lehetőség közül lehet választani. Van saját DOGPARK-unk, ami kifejezetten a kutyáknak létrehozott játszótér.

FOGLALKOZÁS

szocializáció, köteléképítés,

A nálunk elhelyezett kutyákat minden esetben fejlesztő programban részesítjük. A bentlakásos képzésünk alapvető célja tudatos szocializációs és szakszerű ebnevelési szolgáltatás nyújtása! Tudatos foglalkozás nélküli, kizárólag csak megőrzéssel foglalkozó kutyapanziót Pécsen nem működtetünk!

Lehetőségek

Kutyakozmetika

Lehetőség van Partnereink által kínált kozmetikai szolgáltatások igénybe vételére is. Kérés esetén a karomvágástól, a fürdetésen keresztül a teljes kozmetikázásig választhat.

PrÉmium eledel

Lehetőség van prémium minőségű kutyaeledel igénylésére. Kérhet szója-, csirke, vagy gluténmentes termékeket. Német, kiváló minőségű eledeleket megtalálhatja állateledel üzletünkben.

Kutyaiskola

A szakértő gondoskodás mellet figyelmet szentelünk arra, hogy a Gazdik is elsajátíthassák a kutyák ösztönös igényeinek megfelelő gondoskodás lényeges elemeit.

Információ

Napirend

-hétfő, csütörtök, péntek:
7- 9 h és 17 - 19 h között.
- kedd, szerda:
7 - 9 h
között
- szombat, vasárnap:
17 - 19 h között.

Fontos

Feltétlenül hozd el magaddal a kutya oltási könyvét ! Időben foglalj szabad helyet! Megbeszélt időre be nem érkező kutyák regisztrációját automatikusan töröljük! Fizikailag, ill. pszichikailag beteg kutyát azonnal haza küldünk! Betegápolást nem vállalunk!

Kizáró ok

Nem fogadunk be ápolatlan, beteg,
súlyos tápallergiában szenvedő,
stresszes, ideggyenge, agresszív, veszélyes,
emberi fogatásra kiképzett,
érvényes oltási könyv nélküli kutyákat!

Képek

További képek itt ...

 

FIGYELEM: Időben foglalj helyet és hozd el magaddal az oltási könyvet!

 

- alapítva 1999. évben Baranyadog -