telefon:
06-20/476-06-93
MÁSKÉPP

 

Bentlakás

Elutazik? Nincs ideje a kutyájára?
Megoldás: a biztonságos elhelyezés, kutyapanzió helyett!
Ha nemcsak az elhelyezés fontos, hanem a szakértő foglalkozás és a mindennnapi feloldó játék is!
Egy-két napos megőrzést nem vállalunk!

Mi nem vagyunk tömeges elhelyezésű menhely!

KÜLÖN

Eltérően a kutyapanziókban megszokott csoportos mozgatásoktól, nálunk a kutyák nincsenek összeengedve, még mozgatásnál sem! A gazdi kifejezett kérésre biztosítunk közös, szórakoztató játékot csak a saját kutyáinkkal! Cél ebben is az egyedi biztonság garantálása.

Mi a kutyával egyénileg foglalkozunk!

PRÉMIUM

A bentlakás ideje alatt a kutyák számára prémium szárazeledelt biztosítunk. Külön kérésre glutén-, csirkementes, húsmentes-, vagy barfos eledel is kérhető! Egyedi kérésre lehet saját, prémium szárazeledelt, ill. konzervet is hozni, főzöttet nem.

Mi biztosítjuk az egyéni etetéssel a gondoskodást!

 

Video

Kínálatunk

Elhelyezés

CSAK házon belül, BENTI szobákban

A kutyák elhelyezését házon belül, egyedileg kialakított kutyaszobákban oldjuk meg. Ezért alapfeltétel a szobatisztaság és a "bontás" nélküli viselkedés! Minden esetben egyedileg helyezünk el a kutyákat, nyugodt körülmények között. Igény esetén kennelben. Csak kérésre, több saját kutya esetén együttesen. k

Mozgatás

Szabad mozgás Feloldó JÁTÉK

Mozgatásra is több lehetőséget biztosítunk. Alapmozgatásként napi kétszer udvari mozgásra van lehetőség. Valamint a napi alapdíj tartalmaz még egy rövid feloldó játékot is. Kiegészítésként számos lehetőség közül lehet választani. Van saját DOGPARK-unk, ami kifejezetten a kutyáknak létrehozott játszótér.

FOGLALKOZÁS

szocializáció, köteléképítés,

A nálunk elhelyezett kutyákat minden esetben fejlesztő programban részesítjük. A bentlakásos képzésünk alapvető célja tudatos szocializációs és szakszerű ebnevelési szolgáltatás nyújtása! Tudatos foglalkozás nélküli, kizárólag csak megőrzéssel foglalkozó kutyapanziót Pécsen nem működtetünk!

Lehetőségek

Kutyakozmetika

Lehetőség van Partnereink által kínált kozmetikai szolgáltatások igénybe vételére is. Kérés esetén a karomvágástól, a fürdetésen keresztül a teljes kozmetikázásig választhat.

PrÉmium eledel

Lehetőség van prémium minőségű kutyaeledel igénylésére. Kérhet szója-, csirke, vagy gluténmentes termékeket. Német, kiváló minőségű eledeleket megtalálhatja állateledel üzletünkben.

Kutyaiskola

A szakértő gondoskodás mellet figyelmet szentelünk arra, hogy a Gazdik is elsajátíthassák a kutyák ösztönös igényeinek megfelelő gondoskodás lényeges elemeit.

Információ

Napirend

-hétfő, csütörtök, péntek:
7- 9 h és 17 - 19 h között.
- kedd, szerda:
7 - 9 h
között
- szombat, vasárnap:
17 - 19 h között.

Fontos

Feltétlenül hozd el magaddal a kutya oltási könyvét ! Időben foglalj helyet (kis számú kutyaelhelyezést tudunk csak biztosítani)! Megbeszélt időre be nem érkező kutyák regisztrációját automatikusan töröljük!

Kizáró ok

Nem fogadunk be beteg, ápolatlan,
súlyos tápallergiában szenvedő,
ideggyenge, túl agresszív, veszélyes,
emberi fogatásra kiképzett,
érvényes oltási könyv nélküli állatokat!

Képek

További képek itt ...

 

- alapítva 1999. évben Baranyadog -