telefon:
06-20/476-06-93
MÁSKÉPP

Bentlakás

Elutazik? Nincs ideje a kutyájára?
Megoldás: a bentlakásos képzés !
Ha nemcsak az elhelyezés fontos, hanem a szakértő foglalkozás is!

KÜLÖN

Eltérően a kutyapanziókban megszokott csoportos mozgatásoktól, nálunk a kutyák nincsenek összeengedve, még mozgatásnál sem!

PRÉMIUM

A bentlakás ideje alatt a kutyák számára prémium szárazeledelt biztosítunk. Külön kérésre glutén-, vagy csirkementes eledel is kérhető!

Video

Kínálatunk

Elhelyezés

CSAK házon belül, BENTI szobákban

A kutyák elhelyezését házon belül, egyedileg kialakított kutyaszobákban oldjuk meg. Ezért alapfeltétel a szobatisztaság és a "bontás" nélküli viselkedés! Minden esetben egyedileg helyezünk el a kutyákat, nyugodt körülmények között. /kivéve egyedi kérésre/.
kutyapanzió Pécs

Mozgatás

úszás, DOGPARK FUTÁS, JÁTÉK

Mozgatásra is több lehetőséget biztosítunk. Alapmozgatásként napi kétszer udvari mozgásra van lehetőség. Kiegészítésként számos opció közül lehet választani. Saját DOGPARK-unk kifejezetten a kutyák számára létrehozott eb "játszótér". Hely, ahol mozgatni, futtatni, játszani, képezni lehet a kutyákat.

FOGLALKOZÁS

szocializáció, köteléképítés,

A nálunk elhelyezett kutyákat minden esetben fejlesztő foglalkozásban részesítjük. A bentlakásos képzésünk alapvető célja tudatos szocializációs és szakszerű ebnevelési szolgáltatás nyújtása! Fejlesztő foglalkozások nélküli, kizárólag csak megőrzéssel foglalkozó kutyapanziót Pécsen nem működtetünk!

Lehetőségek

Kutyakozmetika

Lehetőség van Partnereink által kínált kozmetikai szolgáltatások igénybe vételére is. Kérés esetén a karomvágástól, a fürdetésen keresztül a teljes kozmetikázásig választhat.

PrÉmium eledel

Lehetőség van prémium minőségű kutyaeledel igénylésére. Kérhet szója-, csirke, vagy gluténmentes termékeket. Német, kiváló minőségű eledeleket megtalálhatja állateledel üzletünkben.

Kutyaiskola

A szakértő gondoskodás mellet figyelmet szentelünk arra, hogy a Gazdik is elsajátíthassák a kutyák ösztönös igényeinek megfelelő gondoskodás lényeges elemeit.

Információ

Napirend

Az eb -leadás és -elvitel:
- hétköznap 07-09 és 18.00 - 20.00 h között.
- hétvégén 16.00 - 20.00 h között.
Ügyfélfogadási szünnap: kedd
Kérjük Ügyfeleinket a fenti időpontok szigorú betartására!

Fontos

Feltétlenül hozd el magaddal a kutya oltási könyvét ! Időben foglalj helyet (kis számú kutyaelhelyezést tudunk csak biztosítani)! Megbeszélt időre be nem érkező kutyák regisztrációját automatikusan töröljük!

Kizáró ok

Nem fogadunk be beteg, ápolatlan,
súlyos tápallergiában szenvedő,
ideggyenge, túl agresszív, veszélyes,
emberi fogatásra kiképzett,
érvényes oltási könyv nélküli állatokat!