telefon:
06-20/476-06-93

tapasztalat

Tapasztalatunk alapján a kutyák nagy része küzd tudatos foglalkozás hiánnyal, ami gyakran viselkedés zavarokhoz, magatartási problémákhoz vezet. Ez jórészt a hiányos szocializációs folyamatokból, illetve az emberi kötelék tudatos formálásának elmaradásából, a helytelen tartási körülményekből, ill. a felelős ebnevelés elmaradásából fakad.
Ezeket lehet és érdemes is pótolni, változtatni.

 

Javasoljuk, hogy kössük össze a kellmest a hasznossal! Sokszor az a legjobb megoldás, ha nemcsak elhelyezésről gondoskodunk a kutyusnak, hanem tudatos foglalkozást, szakszerű  tréniget is biztosítunk. Erre lehet jó megoldás a bentlakásos képzés !


Ez azonban nem feltétlenül kellemetlen alternatíva. Ugyanis -bár az első alkalommal a terep teljesen új és ismeretlen tényezőkkel kell megismerkednie, mégis- a kellő bizalommal, kíváncsisággal és nyitottsággal rendelkező kutyusok gyorsan és probléma nélkül alkalmazkodnak.

 

 

 

 

Fontos tudni, hogy -sajnos- 

nem minden kutyát lehet és szabad rövid idejű bentlakásos képzésbe beadni

Ne adjuk a kedvencünket, ha bizalmatlan, túl agresszív, vagy

erős szeparációs szorongástól szenved

 

Mert lehet, hogy nem javítunk, hanem rontunk vele a kutya állapotán!

 

Gyenge idegrendszerű kutya bentlakását semmiképpen NEM ajánljuk

Számukra a környezetváltozás, az idegen hely-ember

túl nagy idegi terhelést okozhat, ezért kerüljük!


Sokszor előfordult már, hogy a bentlakást megelőzően meglátogatott minket a Gazdi azzal a szándékkal, hogy megnézze a helyet, hogy hova is kerül a Kedvence. Örülünk neki, sőt bíztatunk mindenkit, hogy tegye ezt meg, ha lehetősége van rá. Két okból, mert ekkor Mi látjuk, hogy jó helyről érkezik a kutyus, a Gazdi pedig látja, hogy jó helyre érkezik.

 

Szeretettel várunk Benneteket is!

és kérjük ne hagyd otthon az oltási könyvet se!