Növendék - családi kutya kurzus I.

Növendék családi kutya kurzus

Ajánlott kor: 5 hónapostól - 8 hónapos korig.
Alapozó kurzusrész időtartam: 3 hét.
Haladó kurzusrész időtartam: 2 hét.

Kurzus díja összesen: 35.990.-Ft / 5 hét.

Időbeosztás: heti 2 csoportos foglalkozás, szombat és vasárnap délelőtt
Képzés célja: kapcsolatépítés, bizalmi együttműködés
Leírás: Minden növendék kutyáknak a mérettől, tartási céltól, ill. személyes karaktertől függetlenül időben meg kell szoknia az ember személyes támogatását és iránymutatását a környezete megismerése és az ismeretlen helyzetek leküzdése során. Ilyen esetekben nagyon fontos a fokozatosság, a személyes kapcsolatépítés és a bizalomerősítés. Ebben a folyamatban részt vehet az egész család és különösen hasznos a gyerekeknek.

Tartalom: ingerekhez szoktatás, természetes pedagógia alkalmazása, viselkedési problémák kezelése a családban, tiltás és nyugalmazás, napirend és családi feladatkiosztás, online segédanyagok. A növendék foglalkozások tartalmának része a közös kutyás játék is.

NÖVENDÉK ALAPOZÓ RÉSZ /1-3. hét/: - szocializációs helyzetek - pórázhasználat megalapozása - falattal vezetés - trükkök - kutyás játék.

NÖVENDÉK HALADÓ RÉSZ /4-5. hét/: koncentrációs - motivációs gyakorlatok - mobilitási eszközök - szituációs feladatok - kapcsolatépítés - viselkedési szabályok kialaktása a családban - kutyás játék.

Ajánlás: Növendék családi kutya kurzusunkat ajánljuk minden fiatal korú, egészséges idegrendszerű, játékosan nevelhető, családi kutyának. A kurzus elvégzesekor előnyt jelent, ha a kutya részt vett megelőzően Kutyaovis foglalkozásokon!
Kiegészítő lehetőségek:egyéni konzultáció, gyakorlati vizsga, elméleti vizsga,
Smiley futi

Ajánlott cikk: - Klikker nélkül - egy felesleges eszköz

 

Jelentkezés

 

Hozd el: érvényes oltási könyvet, kényelmes ruhát, pórázt, jutalomfalatot!
Házirend: pórázhasználat és a kutyapiszok felszedése mindenkinek kötelező!
Tilos: a kutya emberrel vagy más kutyával szembeni agresszíóját kezeletlenül hagyni!